A vállalkozás jelenleg nem üzemel. (Our company is temporarily unavailable.)

Laptopok, számítógépek, monitorok, egyéb perifériák javítása

Sokan úgy hirdetik magukat, mint aki a legprofibb, legjobb minőségben, legjobb feltételekkel javít az országban. Mindenesetre a feltételek adottak a korrekt javításhoz.
Én ezeket nem állítom magamról, mert láttam már egy-két helyet, aki ilyen "profiként" adta el magát, aztán kiderült, hogy száll a téglapor, macska jár a javításra bevitt laptopokon, ne adj Isten, festék égetésre szánt 650 fokos hőlégfúvóval melegíti át az alaplap alkatrészeit. Vannak még érdekességek bőven.

Hiába vannak profi, márkás eszközeid, ha nem tudod használni.
Valószínűleg nem a legprofibb felszerelésem van, de igyekeztem olyanokat beszerezni, amelyekkel olyan munkát merek kiadni a kezemből, melyre általában 3 hónap garanciát adok. 11 évet dolgoztam, a szakmában nagy nevű elektronikai gyártóknál, így a gyakorlatom megvan. Ha a cserélt alkatrésszel probléma merülne fel, a már említett 3 hónapon belül ingyen elvégzem az ismételt javítást.

Lehetőség szerint, áramköri alkatrész szintig megyek, nem egyből az "alaplap csere" varázsszóval ijesztgetem a megrendelőt. Persze, az is jó
 lenne nekem, mert drága, de akkor szakmailag beragadok, nem fejlődöm, és ugye nem is menne olcsón a javítás.

laptopEgy esetben nem tudok megjavítani valamit: ha szó szerint átégett. Egy több rétegű, nagy bonyolultságú elektronikánál, mint az alaplapnál ez már egyértelmű halálozási ok.

Mindenképp szólnom kell a javítás várható idejéről pár szóban.

Mivel igyekszem minőséget kiadni a kezemből, ezért nem biztos, hogy egy-két nap alatt elkészülök vele. Szeretem leellenőrizni, minden megfelelően működik e, és csak ezután juttatom vissza a tulajdonosához. Ez beletelhet egy-másfél hétbe is. Ha nagyon messziről jön az alkatrész, akár 1 hónapig is. Felmerül a kérdés: olcsón vagy gyorsan...?

Kezdve a porcicák kitakarításától a szakmailag is igazán bonyolultnak számító alkatrészek cseréjéig, mindent megcsinálok. Akár csatlakozó (LAN, VGA, HDMI, jack, USB, PS2, stb.), akár más, lehetetlennek tűnő (pl.: BGA, QFP) dologról legyen is szó. Természetesen 3 hónapos garanciával.

A hardveres javításnál azért nem állok meg, így vállalok szoftveres beavatkozásokat is, mint például operációs rendszer és kérés szerinti program telepítést, vírusirtást.

Kizárólag jogtiszta szoftverek telepítését vállalom!!!

Érdemes még tudni, hogy nem fődarabok cseréjével foglalkozom, hanem saját érdekeimet is szem előtt tartva, igyekszem alkatrész szintig menni a javítás során. Több munka, viszont összességében olcsóbb a megrendelőnek. Fődarabok (alaplap, tápegység, stb.) cseréjére csak akkor kerülhet sor, ha az érintett egység fizikailag annyira sérült, ami már tényleg javíthatatlannak minősül.

Megrendelése leadása után felveszem Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a további teendőket.

Számítógép szerviz Debrecen
Telefon (hétköznap 09-től 18 óráig): +36 20 365 1144 - Vámos Krisztián
Email üzenetet a hét minden napján 0-24 óráig fogadok és amint lehetőségem van, válaszolok is.

Munkáimat a Tilos Elektronika facebook oldalon tekinthetik meg, melyet igyekszem naprakészen tartani.


PC 6 PC 2 PC 1 PC motherboard